didegeridoo, klankreis didegeridoo, klankreis didegeridoo, klankreis didegeridoo, klankreis didegeridoo, klankreis

Klankmassage

Al duizenden jaren geleden werd in vele culturen klank gebruikt om het bewustzijn te verruimen. Ook werd klank gebruikt als middel om mensen te helpen bij hun genezingsproces. De klankvibraties die op je inwerken hebben een helende werking op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. De klanken nodigen je uit om in het Nu te zijn.

Je ligt op een matras omringd door Tibetaanse klankschalen, Aziatische gongs en diverse andere instrumenten. De klanken en trillingen van de verschillende instrumenten dringen diep door in je lichaam en elke cel in je lichaam wordt op een subtiele manier aangeraakt. Een klankmassage brengt je in contact met je innerlijke wereld en maakt je onderbewustzijn wakker.
De invloed van de trillingen van de verschillende instrumenten leiden je naar een dieper contact met je gevoel. Daardoor krijg je een duidelijker en actueler beeld van datgene wat er op dat moment in je leven speelt.
greyline.png
Data: Zie agenda
Duur: 75 minuten
Kosten: 70,- euro per sessie
Aanmelding: klik hier

Ervaringen & Reacties

Stel je voor: Een lichte, ruime kamer, om je heen hoor je klanken. Een gong klinkt overal om je heen. Je wordt opgenomen in de klank alsof je je in een zee van klank en trillingen begeeft. Dit overkwam mij tijdens een klankconcert van Jimmy Fredriksz in Leiden.

Nieuwsgierig geworden na dit concert, vroeg ik of ik met hem eens rustig mocht praten over zijn ervaring met en de werking van klanken.

Jimmy Fredriksz heeft aan huis een eigen ruimte waar hij klankconcerten, yoga en workshops geeft . . .      lees meer

Jimmy Fredriksz

Jimmy Fredriksz Renshi 5e danJimmy Fredriksz heeft begin jaren 90 bij Hans de Back zijn klankopleiding gedaan. Daarnaast heeft hij de School voor Klassieke Shiatsu en de School voor Shamanisme en Transformatie gevolgd.

Hij heeft zich sindsdien verder ontwikkeld op het gebied van stem en klankbeleving door diverse workshops en trainingen te volgen en door jarenlang samen met Hans de Back klankconcerten te geven . . .     lees meer