didegeridoo, klankreis didegeridoo, klankreis didegeridoo, klankreis didegeridoo, klankreis didegeridoo, klankreis

Klankreis

Een klankreis is een concert waarbij Tibetaanse klankschalen, Aziatische gongs, de Australische didgeridoo en diverse andere instrumenten worden bespeeld en je wordt uitgenodigd een reis naar binnen te maken. De klanken en de stilte wisselen elkaar af zonder oordeel of specifiek doel.

Je mee te laten voeren door de exotische klanken is een unieke ervaring en geeft een diepe ontspanning. Deze concerten kunnen liggend of zittend worden meegemaakt.

Reserveren is noodzakelijk. Om ontspannen te kunnen liggen kun je een slaapzak en een kussentje meenemen.
greyline.png
Data: Zie agenda
Duur: 90 minuten
Kosten: 25,- euro p.p.
Aanmelding: klik hier

Ervaringen & Reacties

Stel je voor: Een lichte, ruime kamer, om je heen hoor je klanken. Een gong klinkt overal om je heen. Je wordt opgenomen in de klank alsof je je in een zee van klank en trillingen begeeft. Dit overkwam mij tijdens een klankconcert van Jimmy Fredriksz in Leiden.

Nieuwsgierig geworden na dit concert, vroeg ik of ik met hem eens rustig mocht praten over zijn ervaring met en de werking van klanken.

Jimmy Fredriksz heeft aan huis een eigen ruimte waar hij klankconcerten, yoga en workshops geeft . . .      lees meer

Jimmy Fredriksz

Jimmy Fredriksz Renshi 5e danJimmy Fredriksz heeft begin jaren 90 bij Hans de Back zijn klankopleiding gedaan. Daarnaast heeft hij de School voor Klassieke Shiatsu en de School voor Shamanisme en Transformatie gevolgd.

Hij heeft zich sindsdien verder ontwikkeld op het gebied van stem en klankbeleving door diverse workshops en trainingen te volgen en door jarenlang samen met Hans de Back klankconcerten te geven . . .     lees meer