klankschalen, klankmassage, klankreis didegeridoo, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis gongs, klankmassage, klankreis kyudo, shin zen bi, japans boogschieten

Handige Links

My Oriental Garden
My Oriental Garden is een unieke Nederlandse onderneming. De doelstelling bestaat uit het verbinden van culturen en het voorzien in de immer groeiende vraag naar authentiek Japans tuinontwerp, Japanse tuinelementen zoals stenen lantaarns, decoratie, paviljoens en tuinhuizen. My Oriental Garden is importeur en leverancier van onder andere granieten lantaarns, granieten tuinmeubilair, tuindecoratie, houten en stenen tuinbruggen, traditionele Japanse theehuizen, Japanse paviljoens, Japanse tuinpoorten, etc. . . .
www.myorientalgarden.nl
greyline.png
Atelier 7
Praktijk voor Zelf Ontwikkeling. Begeleiding van transformatie processen met Haptonomie & Energetisch Lichaamswerk. Cursussen & workshops chi kung. Gong sessies (intensieve klankervaring) Klank Healing concerten . . .
www.ria-regnery.nl
greyline.png
De Mirtetak
Bij De Mirtetak kunt u cursussen volgen waarin muziek en ontwikkeling centraal staan. Plezier in ouderschap, in muziek, in uw kind. De Mirtetak biedt een scala aan spelletjes en liedjes die uitgaan van de ontwikkelingsfase van het kind. Daarnaast is er de mogelijkheid mantra's en spirituele liederen te komen zingen die je echt verbinden met jezelf: Zingen vanuit je hart . . .
www.mirtetak.nl
greyline.png
Hans de Back
Klanktherapeut en meer. Hans de Back heeft in Engeland een opleiding Esoterische Psychotherapie alsmede een instructeurs opleiding Visuele Reeducatie genoten. Sjamanistische inwijdingen ontvangen van Oost Europese en Native Amerikaanse sjamanen. Sedert 1983 autodidact op het gebied van klankschalen, gongs, etc. Oprichter van het gilde der zienswijzeherstellers The Health Angels . Hans de Back behoort momenteel tot een van de meest vooraanstaande klanktherapeuten van Europa . . .
www.hansdeback.com
greyline.png
Kyudo renmei
De kwaliteit van je schot hangt af van de mate van begrip van de ruimte tussen de Azuchi en de Dojo. De Azuchi, (Higan, wereld voor de doden) en de Dojo (Shigan, de wereld voor de levenden) zijn beschreven in de Boeddhistische ideologie. Vanuit het gezichtspunt van de Martial Art gezien kun je het zien als de gracht tussen het kasteel en de vijand . . .
www.kyudo-renmei.com
greyline.png
Praktijk Wiracocha, de Goddelijke zon
De sjamanistische healersopleiding heeft hij afgerond volgens de leer van Alberto Villoldo. Initiaties om met de Inca methodes van de Q'eros te mogen werken heeft hij ontvangen van Don Alejandro, Don Mariano en Don Sebastiaan, allen uit Q'eros. De methodes uit Egypte zijn mij overgedragen vanuit de Tempels in Abydos en healers vandaar. . . .
www.praktijkwiracocha.nl
greyline.png Praktijk Zi Gong, Japanse acupunctuur
Toyohari is een Japanse acupunctuurstijl ontwikkeld door blinde acupuncturisten waarbij verfijnde naaldtechnieken gebruikt worden die geheel pijnloos zijn voor u als cli‘nt. Een groter ontspanningsgevoel ontstaat omdat er geen naalden door de huid gaan. . . .
www.praktijkzigong.nl
greyline.png Therapie met hypnose
Loop je ook regelmatig tegen die ene angst aan of heb je last van een gebeurtenis uit je verleden? Zit je vast in dat ene probleem en loop je voor je gevoel telkens hetzelfde cirkeltje? Ontdek dan de kracht van jouw onderbewustzijn. Met hypnose kun je heel veel bereiken. Hieronder staan enkele voorbeelden waarbij met succes hypnose is toegepast. . . .
www.rustiekleven.nl
greyline.png
Spirit Company
Onze planeet is een heilige plek. Het is een plaats waar wij kunnen groeien, bewustzijn kunnen opdoen, waar we een taak hebben. En die taak is voor iedereen verschillend en toch gelijk. Verschillend omdat iedereen hier met een persoonlijke opdracht komt, gelijk omdat we allemaal - hoe dan ook - voor hetzelfde komen: bewustzijn op te doen. En hoe je het ook wendt of keert, je ontkomt er niet aan dit pad en je groei te volgen. Want groeien is onlosmakelijk met ons leven verbonden . . .
www.spiritcompany.org
greyline.png
Carrierepoort
Carrierepoort is een dienstverlenend bureau op het gebied van Human Resource Development (HRD). We zijn gericht op grotere organisaties in semi-overheid, zorg, onderwijs en bedrijfsleven. Carrierepoort helpt bij de ontwikkeling in je huidige baan, of naar een nieuwe baan. Carrierepoort komt graag in contact met senior coaches, HRD-adviseurs en specialisten op HR-gebied . . .
www.carrierepoort.nl
greyline.png


Ervaringen & Reacties

Stel je voor: Een lichte, ruime kamer, om je heen hoor je klanken. Een gong klinkt overal om je heen. Je wordt opgenomen in de klank alsof je je in een zee van klank en trillingen begeeft. Dit overkwam mij tijdens een klankconcert van Jimmy Fredriksz in Leiden.

Nieuwsgierig geworden na dit concert, vroeg ik of ik met hem eens rustig mocht praten over zijn ervaring met en de werking van klanken.

Jimmy Fredriksz heeft aan huis een eigen ruimte waar hij klankconcerten, yoga en workshops geeft . . .      lees meer

Jimmy Fredriksz

Jimmy Fredriksz Renshi 5e danJimmy Fredriksz heeft begin jaren 90 bij Hans de Back zijn klankopleiding gedaan. Daarnaast heeft hij de School voor Klassieke Shiatsu en de School voor Shamanisme en Transformatie gevolgd.

Hij heeft zich sindsdien verder ontwikkeld op het gebied van stem en klankbeleving door diverse workshops en trainingen te volgen en door jarenlang samen met Hans de Back klankconcerten te geven . . .     lees meer