klankschalen, klankmassage, klankreis didegeridoo, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis gongs, klankmassage, klankreis kyudo, shin zen bi, japans boogschieten

Inschrijven en Reserveren

Maak gebruik van het "drop down" menu om de gewenste activiteit te selecteren waarvoor u wenst te reserveren of waarvoor u zich wenst in te schrijven. Vul de overige velden in en voeg eventueel aanvullende informatie toe. Na het versturen van uw bericht proberen wij binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen. Mocht u echter direct contact willen opnemen raadpleeg dan onze agenda voor de betreffende personen en telefoonnummers.

Activiteit:
Uw naam:
Telefoon:
E-mail adres:
Extra informatie:  
Graag ontvang ik de Onkan Nieuwsbrief


Ervaringen & Reacties

Stel je voor: Een lichte, ruime kamer, om je heen hoor je klanken. Een gong klinkt overal om je heen. Je wordt opgenomen in de klank alsof je je in een zee van klank en trillingen begeeft. Dit overkwam mij tijdens een klankconcert van Jimmy Fredriksz in Leiden.

Nieuwsgierig geworden na dit concert, vroeg ik of ik met hem eens rustig mocht praten over zijn ervaring met en de werking van klanken.

Jimmy Fredriksz heeft aan huis een eigen ruimte waar hij klankconcerten, yoga en workshops geeft . . .      lees meer

Jimmy Fredriksz

Jimmy Fredriksz Renshi 5e danJimmy Fredriksz heeft begin jaren 90 bij Hans de Back zijn klankopleiding gedaan. Daarnaast heeft hij de School voor Klassieke Shiatsu en de School voor Shamanisme en Transformatie gevolgd.

Hij heeft zich sindsdien verder ontwikkeld op het gebied van stem en klankbeleving door diverse workshops en trainingen te volgen en door jarenlang samen met Hans de Back klankconcerten te geven . . .     lees meer