gongs, klankmassage, klankreis gongs, klankmassage, klankreis gongs, klankmassage, klankreis gongs, klankmassage, klankreis gongs, klankmassage, klankreis

Service

Concerten
Voor speciale gelegenheden, verjaardagen of een prive-concert bij u thuis of in besloten sfeer in Onkan met vrienden en/of familie. Concerten naar uw wens en uw formaat of ter ondersteuning van klankworkshops of theateraktiviteiten.
greyline.png
Cadeaubon
Al eens een klankreis of een klankmassage cadeau gedaan?
greyline.png
Klankschalen
Een ruime voorraad grote klankschalen van een prima kwaliteit aangeboden. Korting bij afname van meerdere schalen ineens.
greyline.png
Andere aktiviteiten
Heb je interesse in de andere aktiviteiten van Onkan dan kun je telefonisch of per e-mail de folder aanvragen over Yoga, massages en de massageworkshops.
greyline.png
Onkan Nieuwsbrief
Onkan houdt een mailinglist bij voor de mensen die het op prijs stellen op de hoogte gehouden te worden dooor middel van de Onkan nieuwsbrief en gerelateerde aankondigingen voor onder andere concerten en klanksessies. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen maak dan gebruik van ons contactformulier om uzelf aan te melden. Geef wel duidelijk aan of u zichzelf wilt aan- of afmelden.
greyline.png
Meer informatie
Voor meer informatie over bovengenoemde zaken gebruikt u het contactformulier.

Ervaringen & Reacties

Stel je voor: Een lichte, ruime kamer, om je heen hoor je klanken. Een gong klinkt overal om je heen. Je wordt opgenomen in de klank alsof je je in een zee van klank en trillingen begeeft. Dit overkwam mij tijdens een klankconcert van Jimmy Fredriksz in Leiden.

Nieuwsgierig geworden na dit concert, vroeg ik of ik met hem eens rustig mocht praten over zijn ervaring met en de werking van klanken.

Jimmy Fredriksz heeft aan huis een eigen ruimte waar hij klankconcerten, yoga en workshops geeft . . .      lees meer

Jimmy Fredriksz

Jimmy Fredriksz Renshi 5e danJimmy Fredriksz heeft begin jaren 90 bij Hans de Back zijn klankopleiding gedaan. Daarnaast heeft hij de School voor Klassieke Shiatsu en de School voor Shamanisme en Transformatie gevolgd.

Hij heeft zich sindsdien verder ontwikkeld op het gebied van stem en klankbeleving door diverse workshops en trainingen te volgen en door jarenlang samen met Hans de Back klankconcerten te geven . . .     lees meer