klankschalen, klankmassage, klankreis didegeridoo, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis gongs, klankmassage, klankreis kyudo, shin zen bi, japans boogschieten

Transdans, Dreamtime Klankhealing, Nightvisiondans, Dynamic meditation.

Op vrijdag 27 september vindt er een bijzondere Trance dans avond/nacht plaats. Wij starten om 20:00 met de Trance dans. Daarna laten we je met een live dreamtime klankhealing de nacht in glijden waar de sluiers met de spirituele wereld zeer dun zijn.

trancedans-nightvision.jpg

Je reist door het land van de middernachtelijke zon. Een mooi moment om te dromen/slapen. Ergens in deze reis wordt je geprikkeld door uitnodigende nachtmuziek om jou spirit volledig de ruimte te geven, Nightvision dient zich aan, droom ik of dans ik. Je stapt buiten de tijd, alles is goed. Van daaruit slapen we nog een aantal uren. In de ochtend kun je meedoen aan de Dynamic meditatie die begint om 08:00. Dit is een actieve meditatie. Daarna is er ontbijt.

De prijs is bij aanmelden en betalen vòòr 1 september 69,- euro daarna 75,- euro rek nr 3483032 o v v TD 27/9 tnv M.R. Jansen te Voorburg.

Waar: Wajid, Prins Hendrikplein 1, 2518 JA Den Haag www.wajid.nl

Matras, deken, kussen, zijn aanwezig. Er is een gelegenheid om te douchen, denk aan een handdoek, toilettasje. Als je een krachtsymbool hebt of kristallen kun je die meenemen voor het altaar.

Begeleiding, Muziek

Ron Inca / Jimmy Frediksz

Aanmelden: info@praktijkwiracocha.nl / 0644036770

www.praktijkwiracocha.nl

Ervaringen & Reacties

Stel je voor: Een lichte, ruime kamer, om je heen hoor je klanken. Een gong klinkt overal om je heen. Je wordt opgenomen in de klank alsof je je in een zee van klank en trillingen begeeft. Dit overkwam mij tijdens een klankconcert van Jimmy Fredriksz in Leiden.

Nieuwsgierig geworden na dit concert, vroeg ik of ik met hem eens rustig mocht praten over zijn ervaring met en de werking van klanken.

Jimmy Fredriksz heeft aan huis een eigen ruimte waar hij klankconcerten, yoga en workshops geeft . . .      lees meer

Jimmy Fredriksz

Jimmy Fredriksz Renshi 5e danJimmy Fredriksz heeft begin jaren 90 bij Hans de Back zijn klankopleiding gedaan. Daarnaast heeft hij de School voor Klassieke Shiatsu en de School voor Shamanisme en Transformatie gevolgd.

Hij heeft zich sindsdien verder ontwikkeld op het gebied van stem en klankbeleving door diverse workshops en trainingen te volgen en door jarenlang samen met Hans de Back klankconcerten te geven . . .     lees meer