klankschalen, klankmassage, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis

Didgeridoo privelessen.

Voor wie een workshop te veel ineens is, is er ook de mogelijkheid om prive-lessen te nemen. Drie lessen zijn in principe voldoende om je de basistechnieken eigen te maken en thuis te kunnen oefenen, afhankelijk van inzet en talent.

Voor data en inschrijving workshops: zie agenda.
Oefen-didgeridoo's zijn aanwezig. Eigen lunch meenemen en sokken of sloffen voor warme voeten.
greyline.png
Data: Zie agenda
Duur: 1 uur
Kosten: 45 euro per uur
Aanmelding: klik hier

Ervaringen & Reacties

Stel je voor: Een lichte, ruime kamer, om je heen hoor je klanken. Een gong klinkt overal om je heen. Je wordt opgenomen in de klank alsof je je in een zee van klank en trillingen begeeft. Dit overkwam mij tijdens een klankconcert van Jimmy Fredriksz in Leiden.

Nieuwsgierig geworden na dit concert, vroeg ik of ik met hem eens rustig mocht praten over zijn ervaring met en de werking van klanken.

Jimmy Fredriksz heeft aan huis een eigen ruimte waar hij klankconcerten, yoga en workshops geeft . . .      lees meer

Jimmy Fredriksz

Jimmy Fredriksz Renshi 5e danJimmy Fredriksz heeft begin jaren 90 bij Hans de Back zijn klankopleiding gedaan. Daarnaast heeft hij de School voor Klassieke Shiatsu en de School voor Shamanisme en Transformatie gevolgd.

Hij heeft zich sindsdien verder ontwikkeld op het gebied van stem en klankbeleving door diverse workshops en trainingen te volgen en door jarenlang samen met Hans de Back klankconcerten te geven . . .     lees meer
© 2017 | Onkan Tel: 071-52 245 45 - Gsm: 06-306 558 73 | Ontwerp - Parrot Media Groep