klankschalen, klankmassage, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis

Workshop Klankschalen

Een workshop vol klank, je eigen klank (stem) en vooral de klank van Tibetaanse klankschalen. We betreden de wereld van de klankschalen en gaan door individuele oefeningen en oefeningen in paren het effect ervan ontdekken. Anders leren luisteren en opnieuw beleven wat klank is en wat het met je doet zowel op geestelijk, emotioneel als op fysiek niveau. We leren verschillende technieken om een schaal te gebruiken (bij en op het lichaam) en de verschillende effecten hiervan.

Om je stem te ontdekken doen we oefeningen met elkaar of individueel, zoals het bezingen van elkaar en stemimprovisatie. De workshop wordt afgesloten met het geven van een complete klankmassage aan elkaar.

Deze workshop is heel geschikt als aanvulling voor mensen die massages en/of Reiki behandelingen geven. Klank leent zich uitstekend om een massagebehandeling te beginnen of af te sluiten.
greyline.png
Data: nog niet gepland
Tijd: zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00
Kosten: 160 euro
Aanmelding: klik hier

Ervaringen & Reacties

Stel je voor: Een lichte, ruime kamer, om je heen hoor je klanken. Een gong klinkt overal om je heen. Je wordt opgenomen in de klank alsof je je in een zee van klank en trillingen begeeft. Dit overkwam mij tijdens een klankconcert van Jimmy Fredriksz in Leiden.

Nieuwsgierig geworden na dit concert, vroeg ik of ik met hem eens rustig mocht praten over zijn ervaring met en de werking van klanken.

Jimmy Fredriksz heeft aan huis een eigen ruimte waar hij klankconcerten, yoga en workshops geeft . . .      lees meer

Jimmy Fredriksz

Jimmy Fredriksz Renshi 5e danJimmy Fredriksz heeft begin jaren 90 bij Hans de Back zijn klankopleiding gedaan. Daarnaast heeft hij de School voor Klassieke Shiatsu en de School voor Shamanisme en Transformatie gevolgd.

Hij heeft zich sindsdien verder ontwikkeld op het gebied van stem en klankbeleving door diverse workshops en trainingen te volgen en door jarenlang samen met Hans de Back klankconcerten te geven . . .     lees meer