klankschalen, klankmassage, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis klankschalen, klankmassage, klankreis

Workshops voor Kinderen

Workshop 1
We maken kennis met verschillende instrumenten uit andere en verre landen. Weet jij hoe een didgeridoo, een gong of een klankschaal klinkt? We maken er een spannend spel van, waarbij de kinderen zelf mogen spelen op de instrumenten. Het wordt een workshop van luisteren en doen en van ritme en klank. En aan het eind een voorstelling voor de ouders.
greyline.png
Workshop 2
Aan de hand van het scheppingsverhaal van de Australische Aborigines gaan we de wereld ontdekken. We brengen de dieren tot leven door klank en dans en gebruiken allerlei klankinstrumenten, zoals didgeridoo, grote gongs en klankschalen.
greyline.png
Docenten: Lieneke Schotanus en Jimmy Fredriksz
Plaats: Gabriel Metzustraat 4 te Leiden

Data: zie agenda
Tijd: woensdagmiddag 14.30-16.30 uur
Kosten: 20,- euro per persoon
Aanmelding: klik hier

Ervaringen & Reacties

Stel je voor: Een lichte, ruime kamer, om je heen hoor je klanken. Een gong klinkt overal om je heen. Je wordt opgenomen in de klank alsof je je in een zee van klank en trillingen begeeft. Dit overkwam mij tijdens een klankconcert van Jimmy Fredriksz in Leiden.

Nieuwsgierig geworden na dit concert, vroeg ik of ik met hem eens rustig mocht praten over zijn ervaring met en de werking van klanken.

Jimmy Fredriksz heeft aan huis een eigen ruimte waar hij klankconcerten, yoga en workshops geeft . . .      lees meer

Jimmy Fredriksz

Jimmy Fredriksz Renshi 5e danJimmy Fredriksz heeft begin jaren 90 bij Hans de Back zijn klankopleiding gedaan. Daarnaast heeft hij de School voor Klassieke Shiatsu en de School voor Shamanisme en Transformatie gevolgd.

Hij heeft zich sindsdien verder ontwikkeld op het gebied van stem en klankbeleving door diverse workshops en trainingen te volgen en door jarenlang samen met Hans de Back klankconcerten te geven . . .     lees meer